Добре дошли в нашия магазин
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Магазин за чаровници
Начало Марки

Марки

«1»

Alfaparf Milano

Alfaparf Milano е професионалната марка за грижа и боядисване на косата: открийте всички продукти, създадени за всяка нужда и стил на косата.

121
продукти
2
продукти
1
продукти

Dermacode by I.Pandourska Bulgaria

Професионална козметика DERMACODE by I. Pandourska.

Създадена съм да се грижа с нежност и внимание за женската кожа. Да работя с апарати и да ме приглаждат с ръце. Аз, DERMACODE by I.Pandourska, осъзнавам своята младост, но зная и своето място. А то е сред марките, които работят за Вашето сияние и младежки вид. Всяка една от Вас може да ме използва лесно и в домашни условия. Може да ме съчетава без проблем с декоративна козметика.

Аз хидратирам, повдигам, заглаждам, избистрям и показвам колко е прекрасно да си естествена, но съм съвместима и с хирургична интервенция. Поддържам и удължавам живота на филърите и апликациите по лицата Ви.

Аз съм Ирена Панайотова П., а това е моята марка професионална френска козметика DERMACODE by I.Pandourska.

 

https://www.dermacodebg.com/

21
продукти

Ermila

Елегантност и ексклузивност / само за професионалисти

Елегантни форми с италиански вдъхновен дизайн характеризират марката ermila, която е изключителна за фризьорите от 1957 година. Започвайки като специалист по стилизиране на инструменти, марката ermila сега предлага пълна гама от професионални, електрически фризьорски съоръжения и представлява чисто фризьорски опит.

Всички професионални машинки за подстригване на коса ermila и разбира се прецизните набори за рязане са „Произведено в Германия“ и са разработени, произведени в Unterkirnach и продавани по цял ​​свят.

ermila е марка на Wahl GmbH , водещ производител на професионални машинки за подстригване и подстригване на животни. Продуктовата гама на Wahl GmbH включва професионални продукти за фризьорската индустрия от марките ermila, MOSER и WAHL, както и машинки за подстригване на животни MOSER и WAHL.

https://www.ermila.de/

1
продукти
9
продукти
68
продукти

label.m

label.m-Модна гама, разработена от професионални стилисти под творческото око на динамичния международен артистичен екип, ръководен от Toni Mascolo & Sacha Mascolo-Tarbuck. Нашата мисия е да вдъхновяваме и възпитаваме креативност и индивидуалност у професионалните стилисти и клиенти по целия свят.

115
продукти
5
продукти
64
продукти

Subrina Professional

Subrina Professional е водеща професионална марка, предлагаща широка гама от висококачествени продукти за всеки тип коса. Историята започва през 1958 г. с пускането на първия балсам с широко действие, който коренно промени потребителските и фризьорските навици и постави важен етап в развитието на козметиката за коса. Оттогава уникалните, технологично усъвършенствани продукти на компанията са възприети с ентусиазъм от потребителите и фризьорската индустрия и сега присъстват в над 25 страни по света.

31
продукти

T.N.T. nature haircare

TNT Natural Haircare е гръцка компания, основана през 2010 г. с цел производство и разпространение на специализирани професионални продукти, първоначално за салона, покриващи нуждите на професионалистите и предлагащи иновативни решения и предложения.

2
продукти
4
продукти

Оферта на деня

Нови продукти

Новини